ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود عراقچی: در صورت تداوم واقع‌بینی و حسن نیّت، امکان حصول نتیجه وجود دارد بیانیه وزارت خارجه درباره پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌ها در رم آمریکا: اوکراین وارد ناتو نخواهد شد بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم عراقچی: هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است بقایی: حفظ داشته‌های فنی و هسته‌ای ایران یک «باید» است

حمله جنگنده‌های روسیه به گروه‌های مسلح خرابکار

هواپیما‌های روسیه به محل استقرار گروه‌های مسلحی که قصد داشتند تأسیسات نفت و گاز در سوریه را هدف قرار دهند، حمله کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 16
کد خبر: ۲۱۸۶۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، وادیم کولت، معاون مرکز آشتی روسی بین طرف‌های متخاصم در سوریه، گفت که هواپیما‌های روسی به سایت‌های شبه نظامیانی که قصد داشتند زیرساخت‌های نفت و گاز و شبکه جاده‌ای در سوریه را هدف قرار دهند، حمله کردند.

 

کولت در یک کنفرانس مطبوعاتی که دیروز جمعه برگزار شد، گفت: گروه‌های مسلح غیرقانونی قصد داشتند با هدف قرار دادن زیرساخت‌های نفت و گاز، شبکه‌های جاده‌ای و سایت‌های نیرو‌های دولتی سوریه اقدامات خرابکارانه انجام دهند.

 

وی افزود: نیروی هوایی روسیه به منظور جلوگیری از اقدامات خصمانه، حملات هوایی شدیدی را به مواضع گروه‌های مسلح انجام داد.

 

به گزارش نووستی، این مقام به عنوان گروه‌های مسلح اشاره نکرد. این در حالی است که حملات هواپیما‌های روسیه به محدوده هیئت تحریر الشام در اطراف ادلب بوده است.

 

پیشتر، در حمله گروه تروریستی داعش به یک کاروان تانکر‌های حامل نفت سوریه در حومه شرقی حماه، سه تن از اعضای این گروه تروریستی به هلاکت رسیدند و تعدادی نیز زخمی شدند. گفته می‌شود این بخشی از طرح شوم آمریکا در سوریه برای استقرار دوباره داعش است.

 

با شکست گروه تروریستی «داعش» بعنوان بازوی آمریکا در سوریه در آذر ماه سال ۱۳۹۶، تروریست‌های آمریکایی مستقیما جایگزین این گروهک شدند و دقیقا از همان زمان نیز به جای داعش شروع به استخراج و سرقت نفت سوریه و ادامه کشتار مردم این کشور کردند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر